Craps – en nybörjarguide

      No Comments on Craps – en nybörjarguide

 

Nu när jag har spelat craps en gång känns det som att jag är perfekt för att skapa en “Nybörjarguide till Craps”-video. Innan jag började spela in videon så gick det ganska bra, jag hade en vinst på €26. När jag satt igång videon och spelade fyra omgångar så förlorade jag nästan allt av den vinsten, men givetvis så kom turen tillbaka när videon stängts av och jag gick därifrån med en vinst på €94. I videon diskuterar jag passlinje-insatsen, come-insatsen, köpa ett nummer och spelplanen.

Min comeback byggde på två tärningskast och jag vann €55. Jag hade en ganska enkel strategi; jag satsade på det som just då var point-numret. Pointnumret är siffran som du kastar på första kasten, om det inte är 2,3,7,11 eller 12. Om du kastar point-numret innan du slår en 7 så vinner du passlinje-insatsen. På så sätt så vinner jag stort varje gång jag kastar det där numret innan jag slår en 7. Jag hade också satsat lite pengar på spelplanen. Med ett tärningskast vann jag tre olika satsningar, vilket gjorde att jag önskade att jag hade satsat lite mer än bara €5 eller €10 per spel. En av de bra sakerna med kasinot jag spelar i, ägt av Playtech, är att de har en rad överst på skärmen som förklarar vad som händer vid varje kast. Det är bra eftersom man kan ha flera satsningar på ett kast och ibland är det svårt att hålla reda på vad som händer.

Som du kan se på bilden nedan (klicka på den för att förstora den) så satsade jag totalt €15 – €5 på passlinjen, €5 på passlinje-oddsen och 5 på att köpa nummer 6, som var point-numret. Sen så vann jag €10 på passlinjen, €11 på passlinje-oddsen och €10.70 på köpinsatsen.

Jag rekommenderar alla nybörjare att se på videon. Den tar bara 3,5 minut och du lär dig kanske någonting. Craps-veteraner, kommentera gärna och säg till mig om jag har gjort några misstag.

I slutändan spelade jag craps ungefär 45 minuter och vann €96.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *